BETALNING | LEVERANS

BESTÄLLA
När du väljer att beställa produkter hos oss, skickar du iväg din beställning via kontakt formuläret eller via mail till [email protected] och märker mailet med order i medelandefältet.
I mailet behöver du lämna följande uppgifter.
- Artikel nr på den/de varor du önskar beställa
- Antal och storlek
- Namn och adress dit du vill att din beställning skickas

BEKRÄFTELSE
När vi mottagit din beställning skickar vi en bekräftelse via mail. Du bör få din orderbekräftelse via mail inom 2 dygn.

BETALNING
Det är förskottsbetalning som gäller. Du får orderbeloppet i ditt bekräftelsemail, som du sedan ska betala in. Betalning sker via Bank giro eller Plusgiro.
VIKTIGT är då att ni lämnar det ordernummer du får i ditt bekräftelsemail i medelande fältet vid betalningen alternativt ert namn.

Bank giro  5903-9180
Plus giro   451470-9

LEVERANS
Normal leveranstid är cirka 1 vecka f.om det att ni betalat in orderbeloppet. Skulle vi av någon anledning ha annan leveranstid på någon vara får du information om det i ditt bekräftelsemail. Din leverans skickas sedan till den adress som du uppgett i ditt mail. Om snabbare leverans önskas, medela oss detta i ert mail, så ska vi göra allt för att ni ska ha er order tidigare.

FRAKT
Frakten inom Sverige är 20 kr/beställningstillfälle, paket skickas med posten. Bor du utomlands och önskar beställa går det självklart bra. Kontakta oss för fraktkostnad.

ÖVRIGT
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel på denna webbsida, samt slutförsäljning av produkter. Vi kan inte garantera att bilderna återger produkternas exakta färg. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på vilken sorts bildskärm och upplösning du har.

BYTE OCH RETURER

Vill du returnera/reklamera en vara vill vi att du kontaktar oss innan varorna skickas till oss. Tid för returrätt är 14 dagar och kunden står för returportot. Skicka med en utförlig beskrivning av ärendet samt ditt namn, adress och telefonnummer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0